Palestinere ofrer barna i terrorkampen

De palestinske terrororganisasjonene har ofret nesten 300 arabiske barn i den hellige krigen mot den jødiske staten de siste åtte årene.

Den palestinske forskeren Mahdi Jaradat har nettopp fullført et studium der han fant at de palestinske terrororganisasjonene har sendt 292 arabiske barn inn i døden i den «hellige» krigen siden 2000, rapporterer Israel National News. Barna var blant de 3973 araberne som ga livet sitt for å kunne myrde og lemleste jøder.

Fatahs leder, Mahmoud Abbas, som har sendt 128 barn i døden, i et møte med Olmert og Bush. Foto: Gin Kai.

Den «moderate» terrororganisasjonen Fatah var den som sendte flest arabere i døden. Totalt 1437 Fatah-terrorister, blant dem 128 barn, døde da de utførte eller forsøkte å utføre terrorangrep. Samtidig som Fatahs leder, Mahmoud Abbas, har sendt disse barna i døden, har USAs president George Bush og Israels statsminister forhandlet med Abbas om opprettelsen av en palestinsk stat der Fatah skal sitte ved makten (se bilde).

Terrororganisasjonen Hamas sendte 96 barn i døden, Islamic Jihad sendte 53 barn i døden, PFLP sendte fem barn i døden, DFLP sendte fire barn i døden, og PRC sendte tre barn i døden i terrorkrigen.

Jaradat fant også at flere kvinner enn tidligere utførte terrorangrep. Totalt 95 kvinner ble drept mens de var involert i terrorisme. Palestinske kvinner slapp som regel lett gjennom israelske sikkerhetskontroller før de palestinske terrororganisasjonene begynte å bruke dem i terrorangrep, men etter at det ble vanlig med kvinnelige terrorister, er kontrollene blitt strengere også for palestinske kvinner.

En gang som det israelske forsvaret stoppet en palestinsk gutt som nærmet seg en militær kontrollpost med ei bombe, fortalte gutten at terroristene hadde betalt ham 100 sjekel (under 200 norske kroner) for å levere bomben. En annen gang satte terroristene et belte med sprengstoff på en palestinsk gutt som var psykisk utviklingshemmet.