Nye muligheter for israelturer

Det sveitsiske flyselskapet, Swiss, gir norske turister bra og billige muligheter til å komme til Israel.

Swiss A330-200
En A330-200 fra Swiss tar av fra Zurich

For tre dager siden begynte det sveitsiske flyselskapet Swiss International Air Lines å fly til Oslo, og per i dag har Swiss noen av de billigste billettene og mest komfortable flyene hvis man vil reise til Israel.

Et søk på Internett på tilfeldig valgte datoer for høsten 2009 viser at man kan få billetter med Swiss helt nede i 3571 kroner, tur/retur Oslo-Tel Aviv. Dette er en av de beste prisene man kan finne ved avreise fra Oslo.

Swiss er ikke bare billig, der er også bra. På vei til Israel bytter man fly på flyplassen i Zurich, som nylig ble kåret til Europas beste flyplass og verdens fjerde beste flyplass av Skytrax. Og flyvningene mellom Zurich og Tel Aviv er med moderne Airbus A330-200 og A340-300 fly, der alle seter har en privat TV-skjerm med tilgang på flere filmer, spill og masse annet.